Banner

KVR-urakoinnissa vastuulla on aina kantajansa

KVR-urakoinnissa AW-Rakennus vastaa koko hankkeen sopimuksenmukaisesta toteutuksesta. Yrityksemme on tällöin tilaajan ainoa sopimuskumppani, mikä mahdollistaa nopeat ja kustannustehokkaat ratkaisut sopimuksen kummallekin osapuolelle.

AW-Rakennuksen KVR-urakointi poistaa monimutkaiset sopimusehdot ja rajoitukset, jotka ovat yleisiä usean eri toimijan kesken tehtävissä hankkeissa. Kun tilaaja on tehnyt kanssamme sopimuksen KVR-urakoinnista, otamme kaiken vastuun ja kannamme sen loppuun asti. AW-Rakennuksen ammattitaitoisen ja kokeneen henkilöstön lisäksi hyödynnämme KVR-urakoinnissa myös pitkään hioutuneita yhteistyöverkostojamme. Näin pystymme tarjoamaan tilaajalle osaavimmat ja kustannustehokkaimmat tekijät ja ratkaisut.

KVR – Edullisin ja tehokkain tapa rakentaa

Kokonaisvastuurakentaminen on yleensä edullisin ja tehokkain rakennustapa. KVR-urakoinnissa tilaaja voi etukäteen määrittää projektille pitävän kattohinnan, jonka raameissa urakka viedään maaliin asti. AW-Rakennus on KVR-urakoillaan saavuttanut korkean asiakastyytyväisyyden, josta pidetään kiinni. Materiaalien ja ratkaisujen suunnittelu ja toteutus voidaan tehdä aina asiakkaan tarpeiden mukaan, sillä AW-Rakennus ei ole sidottu rakennejärjestelmiin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!