Banner

Projektinjohtourakointi ylittää asiakkaan odotukset

AW-Rakennus tarjoaa asiakkaille työmaan johtovelvollisuuksien täyttämistä eli projektinjohtourakointia. Projektinjohtourakointi mahdollistaa projektin aloituksen hyvin varhaisessa vaiheessa – ja jouston silloin, kun sille on tarvetta.

AW-Rakennus tarjoaa sisällöltään monipuolisia ja joustavia projektinjohtopalveluja. Nykyaikaiset aikataulutus-, kustannuslaskenta- ja kustannusseurantatietojärjestelmät sekä niihin liittyvä kirjanpito pistävät projektien resurssit ja eurot tiukkaan järjestykseen. Toteutamme projektinjohtourakoinnin hallitusti, jolloin tilaaja saa mahdollisimman hyvän lopputuloksen.

Luottamus on kaiken A ja O

Projektinjohtourakointi perustuu asiakkaan ja urakoitsijan väliseen luottamukseen. Asiakkaan on voitava luottaa täysin urakoitsijan ammattitaitoon ja motivaatioon etsiä taloudellisimmat ratkaisut ja taitavimmat yhteistyökumppanit. AW-rakennuksen tehtävä on ansaita asiakkaan luottamus ja ylittää odotukset. Tähän haasteeseen vastatataan pitkällä ja monipuolisella KVR-kokemuksella, jonka ansiosta valmiudet tarttua vaativiin projekteihin ja niiden johtotehtäviin ovat mitä parhaimmat.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!